Blogujeme

Pojďte svými nápady inspirovat nejen nás, ale i ostatní!

Nejlépe se učí od ostatních. Rádi se necháváme inspirovat jinými lidmi pro své příští výtvory, pokusy, ale třeba i omyly. V naší Inspiraci k tomu dostanete ideální místo.

06. 05. 2021
Inspirace

Ukaž, jak vaříš
Rádi bychom vás zapojili do budování obsahové části našeho projektu Foodys, a to mnoha různými směry. Můžete nám odesílat recepty, které milujete a které např. využívají některé ze zajímavých/exotických surovin, které budou k dostání u nás na Foodys. Recepty nám můžete odesílat na info@foodys.cz s předmětem „Recept do soutěže“. Tematicky by mělo jít o zahraniční recepty, které vás zaujaly natolik, že jste se je pokusili vytvořit doma svépomocí. Ze zaslaných receptů se každý týden vybere jeden „výherce“, jehož recept bude nejen originální co do nápadu, ale také skvěle zpracovaný (struktura, text, obrázky apod.). Recepty pak budou uváděny na webových stránkách Foodys. Výherce bude dále kontaktován a vyhraje některou z hodnotných cen.

Nahoď nám tip!
Můžete s námi také sdílet tipy na zajímavá místa (kavárny, restaurace, další podniky) spojená s vaším cestováním. Ukažte nám, kde to máte nejraději! Tipy nám můžete odesílat do zpráv na Facebooku.

Obyčejné suroviny neobyčejnými způsoby
Můžete nám také zasílat své netradiční nápady na využití tradičních surovin, a to jakoukoli formou.
Někdo např. využívá slupky z ovoce pro výrobu čaje apod., vaší fantazii se tak meze absolutně nekladou.

Další články

Španělsko: země býků i pestré kuchyně
Gastrotoulky

Španělsko: země býků i pestré kuchyně

30. 04. 2021

Španělská paella: šafránová rýže s kuřecím masem a krevetami
Recepty

Španělská paella: šafránová rýže s kuřecím masem a krevetami

30. 04. 2021

Jamón serrano: poznejte jednu z
Suroviny

Jamón serrano: poznejte jednu z "nej" šunek na světě!

03. 05. 2021

Salát z tresky Brandade s bramborami, kajenským pepřem a černými olivami
Recepty

Salát z tresky Brandade s bramborami, kajenským pepřem a černými olivami

04. 05. 2021