Blogujeme

Procestuj svět řečí obrázků a písmenek

Každá návštěva “světa za hranicemi” je velkým dobrodružstvím. Pojď ho spolu s námi prožít na pečlivě sepsaných řádcích plných rad, informací a inspirace.

Indická chana masala: cizrna v kořeněné rajčatové omáčce
Recepty

Indická chana masala: cizrna v kořeněné rajčatové omáčce

10. 06. 2021

Tip: Le Pré v Paříži
Inspirace

Tip: Le Pré v Paříži

10. 06. 2021

Garam Masála: poznejte jedno z nejběžnějších indických koření
Suroviny

Garam Masála: poznejte jedno z nejběžnějších indických koření

09. 06. 2021

Dušené jarní kuře v omáčce s liškami, perlovými cibulkami a Ryzlinkem
Recepty

Dušené jarní kuře v omáčce s liškami, perlovými cibulkami a Ryzlinkem

09. 06. 2021

Indie: bohatá kultura a všudypřítomná vůně koření a skvělého jídla
Gastrotoulky

Indie: bohatá kultura a všudypřítomná vůně koření a skvělého jídla

09. 06. 2021

Odkud se vzal jeden z nejoblíbenějších citrusů na světě?
Suroviny

Odkud se vzal jeden z nejoblíbenějších citrusů na světě?

04. 06. 2021

Čína: poznejte zemi orientálních chutí i bájných draků
Gastrotoulky

Čína: poznejte zemi orientálních chutí i bájných draků

03. 06. 2021

Tip: Būcheck v Brně
Inspirace

Tip: Būcheck v Brně

03. 06. 2021

Čínské smažené kuře s pomerančovou omáčkou
Recepty

Čínské smažené kuře s pomerančovou omáčkou

02. 06. 2021

Ragú ze sezónních hub s pošírovaným vejcem a čerstvým koprem
Recepty

Ragú ze sezónních hub s pošírovaným vejcem a čerstvým koprem

27. 05. 2021

Tip: kavárna a pražírna Five Elephant v Berlíně
Inspirace

Tip: kavárna a pražírna Five Elephant v Berlíně

27. 05. 2021

Pão de queijo: brazilské sýrové bochánky
Recepty

Pão de queijo: brazilské sýrové bochánky

26. 05. 2021

Načíst další

Newsletter

Aby vám nic neuteklo!

Tento web používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb. Pokud své nastavení cookies nezměníte, chápeme to jako souhlas s jejich užíváním.

Další informace